ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ
bulgarian | english
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО
 Промоции и нови продукти » Отслабване и моделиране на тяло 
BODY SLIM - Най-новият апарат за отслабване и стягане, който комбинира най-съвременни технологии, които спомагат за ускоряване на метаболизма, изгаряне на мазнините, премахване на целулита, повдигане и изглаждане на кожата, посредством червена светлина, инфраред лъчение, лазер и вакуум.

Процедурата е подходяща за родилки, които не кърмят, 1 месец след нормално раждане и 2 месеца след цезарово сечение.

Милена Йорданова е единственият специалист в областта, преминала курс на обучение при д-р Жако и сертифицирана за провеждане на обучение за работа с уредите на Global Skin Dermatologie.ЦЕЛУТРОН - Този уред предизвиква свиване и отпускане на мускула, което се равнява на натоварване във фитнесзала.

При него обаче се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система. Хубавото на целутрона е също, че излизайки от процедура, човек не получава мускулна треска, защото уредът има програма, неутрализираща болката в мускула.

Процедурите с целутрон могат да се правят всеки ден или поне през ден. Необходимо е да се направят поне 20 процедури, равняващи се на три месеца активен фитнес. Ако целутронът се комбинира с масаж, ефектът ще е още по-бърз и ефективен. Най-добре е в един и същи ден да се направи първо целутрон и след това масаж, а може и да се редуват в два различни дни.
ПРЕСОТЕРАПИЯ - модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото и стягане.
Терапията подобрява кръвообръщението и движението на лимфата, стимулира изхвърлянето на излишните течности и отпадъчни продукти от организма, подобрява еластичността на кожата, ускорява изгарянето на мазнините и стяга мускулатурата.
Copyright © 2012 JULIA ® - Yambol.